Selecteer een pagina
Brinkstraat 333
7541 AR Enschede
€ 895.000 k.k.
Inhoud 1.594 m³

Omschrijving

Op een van de meest geliefde plekken van Enschede midden op “Het Hogeland”, staat deze woonboerderij verborgen. In een oase van rust op een perceel van 1085m² met heerlijke terrasjes en plekken waar u tot rust kunt komen. Deze parel van een woonplek en werkplek komt beschikbaar voor nieuwe bewoners.

Het oorspronkelijke bouwjaar van de boerderij is 1898 maar er is in de loop der jaren verschillende malen gerenoveerd en gemoderniseerd. De laatste grote renovatie en verbouwing is uit 2004. De boerderij is voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie, muur en vloerisolatie. Op de begane grond ligt een tegelvloer van natuursteen met vloerverwarming gecombineerd met radiatoren. In het woongedeelte hebben de eetkamer en de zitkamer een verouderde eiken vloer.

De inbouwkeuken is voorzien van diverse apparatuur welke in een moderne huishouden niet mogen ontbreken.

Een leefruimte met een keukennis, een zitkamer, een eetkamer en alles verdeeld met een hout gestookte haard in het midden in een schitterende schouw.

Vanuit de centrale entree via de trapopgang omhoog met op de verdieping een ruime badkamer een separaat toilet en twee grote slaapkamers. De bergzolder wordt nu niet gebruikt omdat er bergruimte genoeg beneden is.

Vervolgens is er in 2006 een bedrijfsruimte achter de woning gebouwd en deze is multifunctioneel. Wilt u een bedrijf aan huis dan staat alles klaar maar ook een B&B is direct mogelijk.

Naast een grote garage en een salon zijn er twee slaap/woonvertrekken en een moderne badkamer, een tweede ruimte beneden voor een keuken en douche gedeelte… Het is eigenlijk teveel om op te noemen.

In het woongedeelte is een kantoorruimte met een deur naar de achtertuin. De extra ruimtes achter de woning maakt dat de tuin erg veel privacy biedt. De overdekte terrassen langs de boerderij maar ook langs het gedeelte waar nu een salon is maken het geheel zeer compleet. En dan zijn de openslaande deuren onder de terrasoverkapping nog niet eens genoemd.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en hoe de boerderij met het bedrijfsgedeelte is ingedeeld maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

U zult zien dat u met deze combinatie van wonen met bedrijf aan huis alle kanten op kunt.

Lees meer>>>

Brochure>>>

Aanbod koopwoningen

7482 AZ Haaksbergen
€ 298.000 k.k.
7491 GZ Delden
€ 475.000 k.k.